Maakuntafoorumi

Maakuntafoorumi on avoin keskustelu- ja kannanottofoorumi, joka toimii pääasiassa sähköisesti (etäkokoukset, sähköpostit). Sen tavoitteena on, että maakuntien toimijat ja hankkeesta kiinnostuneet saavat ajankohtaista tietoa Maakunta-osahankkeen etenemisestä ja mahdollisuuden vaikuttaa Paikkatietoalustan kehittämiseen maakuntien näkökulmasta. 

Ilmoittaudu mukaan Maakuntafoorumiin tällä lomakkeella. Lisätietoja foorumin toiminnasta saat verkostokoordinaattori Maiju Kähärältä, maiju.kahara(a)varsinais-suomi.fi

Maakuntafoorumin koordinointiryhmässä laajaa osaamista

Maakuntafoorumin koordinointiryhmä ohjaa maakuntafoorumin toimintaa. Lisäksi koordinointiryhmä antaa palautetta Maakunta-osahankkeen suunnittelmiin ja tuotoksiin. Koordinointiryhmä koostuu Maa- ja metsätalousministeriön kutsumista jäsenistä, jotka edustavat kattavasti maakuntien nykyisiä organisaatioita.
 
Maakuntafoorumin koordinointiryhmän jäsenet:

Anna Mustajoki, Tampereen kaupunki
Annukka Koivukari, Varsinais-Suomen ELY-keskus
Antti Vasanen, Varsinais-Suomen liitto
Henri Jutila, Uudenmaan liitto 
Juha Romula, Keski-Suomen ELY-keskus   
Jukka Heikkinen, Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Kaisu Harju, Suomen ympäristökeskus SYKE 
Laura Virtanen, Turun kaupunki
Mari Lång-Kauppi, Päijät-Hämeen liitto 
Martti Honkala, Tampereen kaupunki, Pirkanmaan pelastuslaitos  
Martti Vaali, Pirkanmaan ELY-keskus   
Pauli Raatikainen, Pohjois-Savon ELY-keskus  
Rauno Malinen, Pohjois-Pohjanmaan liitto  
Riitta Tornivaara-Ruikka, Uudenmaan ELY-keskus
Saku Härkönen, ympäristöministeriö
Tuomas Talka, Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Vesa Lipponen, valtionvarainministeriö    

 
Hankkeen puolesta koordinointiryhmän toiminnassa on mukana Maakunta-osahankkeen koordinointitiimi: hankekoordinaattori Lena Hallin-Pihlatie (MML), tekninen koordinaattori Mikko Hynninen (SYKE), verkostokoordinaattori Maiju Kähärä Lounaistiedosta/Varsinais-Suomen liitosta ja paikkatietosuunnittelija Miina Vainio Pirkanmaan liitosta.

Koordinointiryhmän toimintaan osallistuu myös Paikkatietoalusta-hankkeen päällikkö Antti Jakobsson, Maanmittauslaitos ja paikkatietoasiantuntija Mari Laakso, maa- ja metsätalousministeriö.